Fronius Symo Hybride omvormer:

De Fronius Symo Hybrid omvormer vormt het hart van deze opslagoplossing. Met vermogensklassen van 3,0 tot 5,0 kW kan de driefasige omvormer de overtollige energie van een PV-installatie tussentijds in een accu opslaan. Het resultaat: maximaal eigen verbruik van het opgewekte vermogen en maximale onafhankelijkheid qua energievoorziening.

Zo kan een overschot aan zonne-energie gebruikt worden tijdens de uren waarin weinig of geen energie opgewekt wordt. Met de noodstroomfunctie kan een huishouden ook bij netuitval optimaal van stroom worden voorzien. De noodstroomvoorziening functie is beschikbaar via een software update. De Fronius Symo Hybrid kan zowel DC- als AC-zijdig gekoppeld worden met opslagsystemen, waarbij het met een AC-koppeling mogelijk is om een aanvullende PV-generator te verbinden met de Fronius Symo Hybrid. Dit maakt het Fronius Energy Package de ideale oplossing voor zowel nieuwe systemen als aanvulling op bestaande PV-systemen.

 

Fronius Solar Batterij:

De Fronius Solar Battery maakt gebruik van krachtige lithium-ijzerfosfaat-technologie. Een lange levensduur, korte laadtijden en een hoge ontladingsdiepte kunnen hierdoor worden gegarandeerd. De opslagcapaciteit van de Fronius Solar Battery kan aan de individuele behoeften van de klant worden aangepast.

Fronius werkt samen met de onderstaande accu’s:

  • Fronius energy package
  • LG Chem
  • Tesla Powerwall